Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Verksamhetsutvecklare - Öppen fritidsverksamhet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driver Alster herrgård Gustaf Frödings minnesgård, teaterbiografen Arenan, UNO Ungdomens hus och Seniorernas hus. Våra cirka 240 medarbetare skapar goda förutsättningar för idrotten, kulturen och föreningslivet.

Öppen fritidsverksamhet driver kommunens fritidsgårdar, parklekar, Ungdomens hus (UNO), Orrholmens aktivitetshus, fritidsverksamhet för personer med funktionsvariation och Seniorernas hus. Verksamheten ska erbjuda mötesplatser där delaktighet och inflytande är bärande principer.

Arbetsbeskrivning

I ditt uppdrag arbetar du i nära samarbete med verksamhetsledningen. Du kommer att på uppdrag av verksamhetschefen arbeta med uppgifter kring verksamhetsplanering, uppföljning och analys, riskhantering, rapporter och utredningar samt vissa inom verksamheten gemensamma administrativa uppgifter. Du kommer att ansvara för KEKS som är vårt kvalitetsledningssystem. I din roll kommer du även att driva utvecklingsarbete tillsammans med chefer och kollegor samt koordinera verksamhetsövergripande frågor. I tjänsten förekommer kvälls- och helgarbete.

Kvalifikationer

Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom exempelvis beteendevetenskap, samhällsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant samt erfarenhet av kvalificerade administrativa arbetsuppgifter. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av öppen fritids verksamhetsområde och/eller erfarenhet av offentlig verksamhet. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som;
- Är analytisk och strukturerad
- Tycker om att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
- Har pedagogisk förmåga, hög social kompetens och god samarbetsförmåga.
- Är en god kommunikatör i såväl tal som skrift och ser styrkan i att skapa goda relationer samtidigt som du också har förmågan att sätta tydliga gränser.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Ansök senast

Referensnummer

A973713

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Ulrika Fahlstad
Verksamhetschef
054-540 2473
ulrika.fahlstad@karlstad.se

Ewa Rahlenius
Biträdande verksamhetschef
054-540 2484
eva.rahlenius@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.