Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Lärare i fritidshem på Stodeneskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Stodeneskolan är en f-6 skola med ca 340 elever. Skolan har fem fritidshem uppdelat på 4 st för åk f-2 samt ett äldrefritids från åk 3.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att jobba i ett arbetslag om fyra pedagoger. Du ska tillsammans med dem planera genomföra och utvärdera undervisningen enligt gällande styrdokument. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen och särskilt kapitlet för fritidshemmet, kap 4, vad gäller mål och syfte och centralt innehåll.

Kvalifikationer

Du ska ha adekvat utbildning och legitimation som lärare i fritidshem. Du är en lyhörd social person som alltid har elevernas bästa för ögonen. Du är nyfiken på att utvecklas och i samarbete med kollegor analysera hur ni på bästa sätt möter barnens behov i verksamheten samt stimulerar till utveckling. God samarbetsförmåga, flexibilitet och social kompetens är en förutsättning.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Ansök senast

Referensnummer

A963748

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Marita Sandelin
Rektor
054-540 35 83
marita.sandelin@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten kommer att rekryteras av ny rektor i augusti Camilla Brandt tillsammans med arbetslaget.