Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Idrottslärare till Stodeneskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Arbetsbeskrivning

Undervisning i idrott och hälsa i åk 1-6.
Du ska planera, genomföra och följa upp undervisningen i Idrott och hälsa i enlighet med skolans styrdokument. Du ska ha god kunskap om läroplanens mål.
Du ska på ett professionellt sätt möta alla elever utifrån deras förutsättningar och ha förmåga att sätta dig in i och förstå alla elevers behov. Du ska aktivt söka samarbete med skolans elevhälsoteam för att på bästa sätt hitta en pedagogisk lärmiljö för alla. Du ska via handledning och analys av olika metoder utveckla din undervisning över tid. Du ska vara intresserad av att skapa relationer till elever så att du bidrar till deras allsidiga lärande. Vi förväntar oss att du är delaktig och engagerad i enhetens utvecklingsfrågor och själv bidra till ett kollegialt lärande.
Du ska vara en god kollega som bidrar till ett gott arbetsklimat

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Ansök senast

Referensnummer

A954678

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Marita Sandelin
Rektor
054-540 35 83
marita.sandelin@karlstad.se

Övrigt

Tjänsten kommer att rekryteras av ny rektor från augusti 2020, Camilla Brandt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.