Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Systemförvaltare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.

Som systemförvaltare tillhör du staben för de tekniska förvaltningarna, det vill säga teknik- och fastighetsförvaltningen, stadsbyggnadsförvaltningen och miljöförvaltningen. Staben har cirka 50 medarbetare fördelade på fyra enheter: ekonomienheten, HR-enheten, informationsenheten och utvecklingsenheten. Du kommer att vara placerad på utvecklingsenheten där systemförvaltare, verksamhetsutvecklare och verksamhetscontroller är organiserade. Vi arbetar i trevliga aktivitetsbaserade lokaler i Samhällsbyggnadshuset i Inre hamn.

Arbetsbeskrivning

Som systemförvaltare hos oss arbetar du med förvaltning, vidareutveckling, kravställning, support och utbildning i våra verksamhetssystem inom fastighetsförvaltning samt ärendehantering och dokumenthantering. Du har kontakt med leverantörer och kommunens IT-avdelning vid behov och i vardagen arbetar du nära våra användare som finns ute i kärnverksamheten.

Du kommer att ingå i en förvaltningsgrupp som arbetar enligt förvaltningsmodellen pm3 och som ansvarar för att verksamhetens behov av systemstöd uppfylls. Hos oss utgår all utveckling och förvaltning av systemstöd från ett process- och informationsperspektiv.

I din roll som systemförvaltare kommer du också att delta i de tekniska förvaltningarnas digitala förändringsarbete där du tillsammans med kollegorna på utvecklingsenheten arbetar med att vidareutveckla och realisera aktiviteterna i våra förvaltningsövergripande handlingsplaner för digitalisering.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Ansök senast

Referensnummer

TFN/2020:1697

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Anna Nordenfelt
Utvecklingschef
054-5406774
anna.nordenfelt@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.