Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Kommunvägledare vikarie

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Kommunledningskontoret arbetar med att leda, utveckla, styra, stödja och följa upp verksamheten i koncernen Karlstads kommun. Allt för en bra utveckling för oss som redan lever och bor här och för framtida Karlstadsbor. Vi är cirka 220 medarbetare som tillsammans fokuserar på strategisk och hållbar tillväxt, ofta i samverkan med näringsliv och andra delar av samhället. Vi arbetar bland annat med ekonomi, juridik, upphandling, HR, kommunikation och IT.

Karlstads kommun söker en vikarierande kommunvägledare till Kontaktcenter inom kommunledningskontoret.

Arbetsbeskrivning

Kontaktcenter hjälper Karlstadsbor och andra som vill komma i kontakt med kommunen, få information och vägledning om kommunens verksamhet. Att arbeta som finns kommunvägledare är ett spännande och intressant arbete och som ger stor tillfredställelse i att göra nytta. En av våra medarbetare kommer att vara tjänstledig under en period varför vi nu söker en vikarie.

Som kommunvägledare arbetar du med att svara på frågor, ge information och vägledning om kommunens verksamhet samt i vissa fall även handlägga. Vi söker en vikarie till den svarsgruppen som arbetar med frågor inom förskola, grundskola, gymnasieskola, kultur- och fritidsverksamhet samt Karlstadsbuss. Kontakterna med Karlstadsborna sker via telefon, besök, e-post, web och sociala medier.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är har relevant akademisk utbildning inom samhällsvetenskap, pedagogik, statskunskap, kommunikation eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig.
Yrkeserfarenhet inom ditt utbildningsområde samt gärna även arbete inom kundtjänst och/eller annan serviceverksamhet.

Du ska vara intresserad av att på olika sätt hjälpa människor till rätta i kommunen. Du ska en god känsla för service och bemötande samt ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Förutom att vara proffs på bemötande ska du ha intresse och erfarenhet av att arbeta med olika IT-system. Arbetet är ett teamarbete och du måste gilla att jobba nära och tillsammans med andra. Det betyder att du måste vara flexibel och ha god samarbetsförmåga.

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning

Heltid

Ansök senast

Referensnummer

A906918

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Ann-Charlotte Andersson
Enhetschef
054-540 80 95
ann-charlotte.andersson@karlstad.se

Monica Bergergård
Enhetschef
054-540 80 54
monica.bergergard@karlstad.se

Övrigt

Karlstads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.