Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Lärare i spanska till Ilandaskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Ilandaskolan är en skola med fina och fräscha lokaler vackert belägen vid Ilandatjärn. Skolan växer, ännu fler elever vill läsa spanska och därför behöver vi förstärkning. Vid höstterminsstarten kommer det att vara ca 480 elever i grundskolan i åk 7-9 och drygt 25 elever i särskolan i åk 6-9 samt ca 65 personal.
Ilandaskolan präglas av trygghet, trivsel och goda studieresultat. Behörigheten till gymnasiet är hög.
Arbetet organiseras i tre vertikala arbetslag samt ett arbetslag i särskolan. På skolan finns Elevhälsoteam med skolsköterska, kurator, speciallärare och skolpsykolog. Alla elever i åk 7-9 har egen dator och vi arbetar i Office 365 och en del av undervisningen sker i Teams. Vi utvecklar ständigt det digitala lärandet.

Arbetsbeskrivning

Du undervisar i spanska i åk 6-9 och du kommer att ha tre andra spansklärare som ämneskollegor. Du tillhör ett av våra tre arbetslag och deltar i ämneskonferenser och andra möten utifrån omfattning av tjänst.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren, behörig och legitimerad spansklärare med erfarenhet av att anpassa undervisningen utifrån elevers olika behov. Du har erfarenhet av att samarbeta med kollegor i ämnet, i arbetslaget och i elevhälsan. Du bidrar till den goda stämningen i personalgruppen.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Deltid

Tillträdesdatum

Ansök senast

Referensnummer

A962117

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Maria Skoogh
Rektor
054-540 31 74
maria.skoogh@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.