Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Timvikarier sökes till boendeverksamhet med inriktning missbruk/beroende eller socialpsykiatri, Vuxe

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.

Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Vi har olika typer av boendeformer inom vuxenavdelningen och vänder oss till individer med missbruks- och beroendeproblematik och/eller psykiska funktionsnedsättningar i behov av stöd och omvårdnad. Man ger ett individanpassat stöd på uppdrag av vuxenavdelningen (boendestöd) och i vissa fall även på uppdrag av Vård- och omsorgsförvaltningen (hemtjänst). Arbetsuppgifterna är varierande och består i allt från städ, hygien, stöd vid mat och påklädnad, förflyttning, läkemedelstilldelning, motiverande samtal, aktivering samt mycket annat.

Som timvikarie får du jobba vid behov då ordinarie personal av någon anledning inte är tillgängliga.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning eller annan utbildning inom socialt arbete som arbetsgivaren finner relevant för verksamhetens inriktning och kvalitet. Det är meriterande om du har erfarenhet av missbruks- och beroendeproblematik och/eller psykiska funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa samt att arbeta inom den sociala sektorn.

Du kommer att arbeta med människor som befinner sig i utsatta livssituationer vilket kräver att du har en personlig lämplighet vad gäller att möta, bemöta och kommunicera med andra. Vi söker dig som självständigt kan planera och strukturera ditt arbete. Du är en lugn, trygg och omsorgsfull person som kan möta diverse situationer utifrån ett anpassat arbetssätt.

Arbetet bedrivs dag/kväll/natt, måndag till söndag och det ingår social dokumentation.

B-körkort, manuell växellåda, är ett krav.

Intervjuer påbörjas under ansökningstiden.

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning

Timavlönad

Ansök senast

Referensnummer

A967467

Antal arbetstillfällen

25

Kontaktperson

Anna Axelsson
Enhetschef
054-540 49 14


Stefan Berndtsson
Enhetschef
054-5405181


Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.