Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Specialidrottslärare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.

Idrottsgymnasiet i Karlstad är ett av Sveriges äldsta idrottsgymnasier med ca 300 elever och 20 medarbetare fördelade på alla Karlstads kommunala gymnasieskolor. Vi undervisar i ämnena specialidrott och idrott och hälsa.

Arbetsbeskrivning

Du ska undervisa samt ansvara för ämnena specialidrott samt idrott och hälsa på Idrottsgymnasiet i Karlstad och då specifikt mot inriktningen/utbildningen NIU-fotboll.
Du ska aktivt delta i utvecklingen av Idrottsgymnasiet och specifikt NIU-fotboll.

Kvalifikationer

Sökanden ska ha lärarutbildning inom ämnet specialidrott. Sökanden bör ha lärarutbildning i ämnet idrott och hälsa samt SvFF´s utbildning UEFA Elite Youth. Vi söker dig som är självgående med engagemang och trivs med ett arbete som ställer höga krav på samarbetsförmåga och flexibilitet.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Deltid

Ansök senast

Referensnummer

A964139

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Kim Johansson
Rektor
054-5401561
kim.johansson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.