Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Resurslärare till Stodeneskolan åk 5

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Stodeneskolan är en f-6 skola med ca 340 elever.

Arbetsbeskrivning

Som resurslärare kommer du att jobba tillsammans med två lärare/mentorer i åk 5. Ditt uppdrag är att efter analys av elevernas behov stötta, stimulera och anpassa undervisningen efter individuella behov. Nära samarbete med elevhälsan är en framgångsfaktor och en naturlig del i ditt uppdrag. Du ingår i ett större arbetslag med övriga pedagoger på mellanstadiet.

Kvalifikationer

Du ska ha adekvat utbildning och behörighet i sv, ma och gärna No ämnen. Samarbetet med kollegor är en naturlig och viktig del i ditt arbete. Din förståelse för uppdraget är att alltid ha elevens perspektiv och att se en utmaning i att anpassa, individualisera och stimulera eleverna till att komma vidare i sitt lärande. Du har en social kompetens och ser samtalet med både elever, kollegor samt vårdnadshavare som en naturlig del i ditt arbete.

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning

Deltid

Tillträdesdatum

Tidsbegränsad till

Ansök senast

Referensnummer

A963782

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Marita Sandelin
Rektor
054-540 35 83
marita.sandelin@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten kommer att rekryteras av ny rektor i augusti, Camilla Brandt, tillsammans med kollegorna i åk 5.