Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Lärare 4-6 Vålbergsskolan

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Beskrivning

Vikarierande lärare i No och teknik sökes till Vålbergsskolan. Vålbergsskolan är en F-9-skola belägen i västra delen av Karlstads kommun. Vi har nära till fin natur och idrottsanläggningar som simhall och ishall. På skolan går ca 500 elever. Vi söker nu lärare till mellanstadiet med mentorskap i årskurs 6. Vikariatet sträcker sig terminen ut med eventuell möjlighet till förlängning. 

Arbetsuppgifter

Som lärare i åk 4-6 kommer du vara mentor i årskurs 6 tillsammans med en annan lärare. I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen i enlighet med styrdokumenten. Du undervisar, leder, inspirerar och utvecklar eleverna samt har god kontakt och nära samarbete med elevernas vårdnadshavare kring elevernas utveckling mot målen. Tillsammans med övriga lärare skapar du en god tillgänglig lär- och social miljö för eleverna samt bidrar till ett gott utvecklingsarbete inom arbetslaget och skolan som helhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har en lärarexamen med bred kompetens och behörighet att undervisa i åk 4-6, främst NO och Teknik
  • Har god kompetens och förhållningssätt när det gäller elever i behov av särskilt stöd
  • Är trygg i sitt ledarskap
  • Är positiv, lösningsfokuserad och fångar möjligheterna 
  • Har goda kunskaper inom digitalisering och dess möjligheterFör att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

2020-02-01 eller enligt överenskommelse

Tidsbegränsad till

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Malin Mill Nicklasson
054-5402993