Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Kontakta Karlstads kommun

Tfn:
054-540 00 00
Tfn-tider:
Måndag-fredag 8-17
E-post:
karlstadskommun@karlstad.se
Öppet:
Måndag-fredag 8-17
Besök:
Kontaktcenter
Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26
Karlstad
Visa på karta

Ett jobb som är viktigt på riktigt!

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. Här arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Beskrivning

I hemtjänsten arbetar cirka 400 personer i nio enheter som är belägna såväl i Karlstads tätort som i ytterområdena Vålberg, Väse och Molkom. Varje dag arbetar personalen inom hemtjänsten med insatser som har direkt betydelse för andra människors vardag. 

Hemtjänsten har ett stort behov av personal och söker nu dig som vill vara med och göra skillnad under pågående pandemi. Hos oss får du ett viktigt och ansvarfullt jobb! 

Arbetsuppgifter

Inom hemtjänsten är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utföra omsorg, omvårdnad och serviceinsatser i kundens hem i enlighet med gällande biståndsbeslut. I arbetsuppgifterna ingår också att utföra medicinskt sjukvård och rehabiliterande insatser på delegation av legitimerad personal. Dokumentation ingår också i arbetet.

Vi söker även dig som vill jobba i vår städpatrull, där du utför städ hos våra kunder. 

 

Kvalifikationer

Vår gemensamma värdegrund ställer krav på ett professionellt och medmänskligt bemötande i kontakten med våra kunder och anhöriga, vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Utvecklad samarbetsförmåga och ett självständigt och flexibelt arbetssätt är viktigt egenskaper för att klara arbetet. Du behöver kunna behärska det svenska språket i tal och skrift samt ha en viss datorvana.

Körkort för bil (med manuell växellåda) är krav i flera av hemtjänstområden, i de centrala delarna är det önskvärt men inget krav. Du ska kunna cykla då detta är ett vanligt transportmedel i vår verksamhet.


Vi gör intervjuer och rekryterar fortlöpande. Inför anställning vill vi se ett utdrag ur Polisens belastningsregister, så beställa gärna redan nu ett intyg så du har det klart inför en eventuell intervju. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning

Deltid

Tillträdesdatum

Snarast, enligt överenskommelse

Tidsbegränsad till

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

15

Kontaktperson

Mia Skoglund
054-5406006