Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Sommarjobb: semestervikarier socialpsykiatri och missbruksvård

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen ger stöd till utsatta barn, familjer och personer med psykisk funktionsnedsättning. Våra cirka 700 medarbetare arbetar med missbruksvård, ekonomiskt bistånd, budget- och skuldrådgivning och familjerättsliga frågor. Vår uppgift är även att motverka arbetslöshet samt sköta tillstånd och tillsyn för alkohol och tobak.

Arbetsuppgifter

Vuxenavdelningen söker tim- och sommarvikarier till våra boenden samt till boendestöd för sommaren 2021. Boenden och boendestöd vänder sig till personer med missbruks-/beroendeproblematik samt till personer med psykisk funktionsnedsättning.

Stödet i våra boenden är individanpassat med arbetsuppgifter som består i allt från städning, hygien, stöd vid mat och påklädnad, förflyttningar, delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser till andra insatser som tex motiverande samtal.

Boendestödsenheten arbetar motiverande och stödjande tillsammans med, men inte åt klienten. Utgångspunkten är klientens behov.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning exempelvis omvårdnadsprogrammet med inriktning psykiatri eller är behandlingsassistent alternativt socionomstuderande. Vana av dokumentation och att arbeta inom den sociala sektorn ses som meriterande.

B-körkort, manuell växellåda, är ett krav.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid/Deltid

Tillträdesdatum

Tillträde efter överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

50

Kontaktperson

Johan Asp
054-5405415

Anna Axelsson
054-5404993