Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Sommarjobb sjuksköterska

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. Här arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Söker du ett omväxlande och meningsfullt arbete där du gör skillnad varje dag?

Vi söker dig som vill sommarjobba som sjuksköterska och bli en del av vårt team, under perioden 2021-06-14 t o m 2021-08-31. Introduktion sker under v 23/24.

Hos oss arbetar 120 sjuksköterskor/distriktssköterskor med att ge en god och säker vård. Att arbeta som sjuksköterska hos oss innebär att du har en central och ansvarsfull roll i hälso- och sjukvårdsarbetet runt våra kunder.

Du får en introduktion bl a av våra mentorer och rådgivning samt utbyte av kompetens med kollegor inom ditt område och/eller andra yrkesprofessioner. Se mer i filmen om våra mentorer!

Vi erbjuder en individuell lönesättning och förmåner enligt kollektivavtal. Förutom att du lär känna våra kunder och deras närstående får du massor av trevliga kompetenta kollegor. Du har även möjlighet att träna gratis under sommarmånaderna på vår friskvårdsanläggning Haga Motion.

Arbetsuppgifter

Hos oss erbjuds du ett varierande, stimulerande och utvecklande arbete inom ordinärt boende, särskilt boende och korttidsboende där du som sjuksköterska träffar våra Karlstadsbor från 7 år och äldre.

Du har en konsultativ och handledande roll och är ett stöd för omvårdnadspersonalen i de dagliga hälso-och sjukvårdsinsatser som ska utföras.

Som sjuksköterska har du ansvar för den dagliga planeringen kring kunden hälso-och sjukvårdsinsatser, såväl planerade som akuta. En viktig del i arbetet är att leda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsinsatser, samverka med kollegor och andra yrkesprofessioner i teamet runt kunden.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska. Vi välkomnar även dig som är nyexaminerad sjuksköterska, då erfarenhet av yrket är meriterande men är inget krav.

Arbetet som sjuksköterska/distriktssköterska ställer krav på ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande i kontakten med våra kunder, anhöriga och samarbetspartners. Som person är du samarbetsinriktad, flexibel, kan arbeta självständigt samt har lätt för att kommunicera och samverka i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet enligt vår värdegrund.

B-körkort är ett krav samt att du kan cykla. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska språket.

Vår sommarrekrytering pågår mellan februari och april. När ansökan kommer in kallar vi fortlöpande till intervju via telefon, sms eller mejl. Alla intervjuer hålls digitalt via Teams, som vi bjuder in dig till via mail med länk.

Innan erbjudande om anställning begär vi att få se utdrag ur Polisens belastningsregister enligt kommunens policy.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning

Heltid/Deltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse, gärna v23-24

Tidsbegränsad till

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

15

Kontaktperson

Ewa Sandberg
054-5405884