Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Sommarjobba som undersköterska på sjuksköterskestationer

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. Här arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Vill du som sjuksköterskestuderande få en inblick i ditt framtid yrke?
Sök till oss inom hälso- och sjukvården i sommar.

Till våra sjuksköterskestationer söker vi nu dig som vill sommarjobba som undersköterska och samarbeta med våra sjuksköterskor i det dagliga patientnära arbetet.

Du får lära känna våra kunder, deras anhöriga/ närstående och får samarbeta med nya kunniga kollegor. Vi erbjuder lön och förmåner enligt kollektivavtal. Du har även möjlighet att träna gratis under sommarmånaderna på vår friskvårdsanläggning Haga Motion.

Vi behöver vikarier under perioden 210621 - 210813. Det är en fördel om du kan arbeta hela sommaren, men det går att jobba del av sommaren. Introduktion sker v24.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tillsammans med sjuksköterskorna i ett team. I arbetsuppgifterna ingår att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser utifrån delegering av sjuksköterska samt dagligen förekommande arbetsuppgifter på sjuksköterskestationen.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och läser T1-T3 på sjuksköterskeprogrammet, alt är sjuksköterskestuderande med godkänt betyg på T4/T5.

Professionellt förhållningssätt, gott bemötande i kontakten med våra kunder, anhöriga/närstående och samarbetspartners. Du stimuleras av mötet med andra människor. Du kan arbeta självständigt med kundbesök utifrån sjuksköterskans instruktioner, har god kommunikationsförmåga och kan samverka i grupp.

Krav: B-Körkort/kan cykla.

 

Rekrytering pågår mellan februari och april. Vi kallar fortlöpande till intervju via telefon, sms eller mejl. Intervjuer genomförs digitalt via Teams.

Innan anställning erbjuds ska utdrag ur Polisens belastningsregister kunna uppvisas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning

Heltid/Deltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse, gärna v24-

Tidsbegränsad till

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

10

Kontaktperson

Ewa Sandberg
054-5405884