Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Sommarjobb: Aktivtetsledare och simlärare m fl

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driver Alster herrgård – Gustaf Frödings minnesgård, teaterbiografen Arenan, UNO – Ungdomens hus och Seniorernas hus. Våra cirka 240 medarbetare skapar goda förutsättningar för idrotten, kulturen och föreningslivet.

Sundstabadet erbjuder något för alla. Här finns en badupplevelse oavsett om man vill LEKA, TRÄNA eller NJUTA. Sundstabadet är en av landets största badanläggningar med över 400 000 inpasseringar årligen. Verksamheten är öppen 360 dagar per år. Våra målgrupper är alla Karlstadsbor såväl allmänhet som skolelever och föreningsliv samt besökare till Karlstad.

Beskrivning

Sundstalägret vid Sundstabadet och Sundsta idrottshus är ett dagläger för barn med en varierande och innehållsrik verksamhet: gymnastik, bollspel, lekar, bad med mera. 

Arbetsuppgifter

För genomförande av lägret och med ansvar för barngrupperna söker vi:
8 aktivitetsledare
8-16 biträdande aktivitetsledare
1 simlärare
1 idrottsledare

Kvalifikationer

Erfarenheter av barn samt gärna ledarerfarenheter.
Simläraren ska ha simlärarutbildning via Svenska Livräddarsällskapet(SLS).
Minimiålder: Simläraren ska vara 18 år och övriga helst 18 år.
Erfarenhet krävs.

Urval sker löpande.För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

2021-06-21

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

18

Kontaktperson

Stephan Hammar
054-540 25 17