Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Sommarjobb: Badvärd - Parkbadet Kronan

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driver Alster herrgård – Gustaf Frödings minnesgård, teaterbiografen Arenan, UNO – Ungdomens hus och Seniorernas hus. Våra cirka 240 medarbetare skapar goda förutsättningar för idrotten, kulturen och föreningslivet.

Sundstabadet erbjuder något för alla. Här finns en badupplevelse oavsett om man vill LEKA, TRÄNA eller NJUTA. Sundstabadet är en av landets största badanläggningar med över 400 000 inpasseringar årligen. Verksamheten är öppen 360 dagar per år. Våra målgrupper är alla Karlstadsbor såväl allmänhet som skolelever och föreningsliv samt besökare till Karlstad.

Beskrivning

Vill du sommarjobba på Karlstads mest populära utebad? Parkbadet Kronan på Kronoparken har öppet tio veckor under sommaren. 

Arbetsuppgifter

Du och dina kollegor delar på ett schema som möjliggör att Karlstadsborna få chansen att simma, bada och leka under veckans alla dagar. I arbetsuppgifterna ingår ett tydligt gästfokus med badbevakning och värdskap som centrala delar. Viss simundervisning kan även förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är över 18 år och helst har poollivräddarutbildning eller liknande relevant utbildning. Har du arbetslivserfarenhet från badverksamhet så är det meriterande. För att genomföra simundervisning behövs även Svenska livräddningssällskapets simlärarutbildning eller motsvarande.
Ingen erfarenhet krävs.

 

Urval sker löpande.För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

5

Kontaktperson

Stephan Hammar
054-540 25 17