Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Speciallärare inriktning matematik

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Beskrivning

Vålbergsskolan är en f-9 skola belägen i västra delen av Karlstad kommun. Vi har nära till fin natur och idrottsanläggningar som simhall och ishall. På skolan går cirka 500 elever. Vi söker nu speciallärare med inriktning Matematik.

Arbetsuppgifter

Som speciallärare på Vålbergsskolan kommer du, förutom att ägna dig åt undervisning
och dokumentation, att arbeta specialpedagogiskt på
organisation, grupp och individnivå i syfte att främja elevernas utveckling mot utbildningsmålen. För att du ska kunna vara ett stöd för varje enskild elev krävs ett nära samarbete med skolledning, elevhälsa, mentorer och övrig personal. Tillsammans med arbetslagen ägnar du dig åt skolans kompensatoriska uppdrag och den dokumentation som naturligt följer detta. Även handledning till lärare ingår i tjänsten.


Du förväntas delta i skolans utvecklingsarbete.Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- Arbetar för att varje elev ska få utveckla sitt lärande på bästa sätt
- Är engagerad och brinner för ditt uppdrag
- Är strukturerad och lösningsorienterad
- Trivs med ett arbete som ställer höga krav
- Är självgående och tar ansvar för ditt uppdrag
- Har lärarlegitimation och speciallärarexamen
- Är bra på att samarbeta och kan samverka
- Kan inspirera och uppmuntra kollegor till pedagogisk dialog och utveckling
- Har goda kunskaper om lärande och lärandets villkor
- Är väl förtrogen med skolans styrdokumentFör att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Björn Odot Andersson
054-5403741