Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Sommarjobb: Vaktmästare

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Karlstads Energi AB ägs av Karlstads kommun och erbjuder produkter och tjänster som gör det enklare att leva ett mer hållbart liv. Vi är cirka 150 engagerade medarbetare som bland annat producerar och levererar förnybar värme och el samt ansvarar för återvinning och miljötjänster. Tillsammans med våra kunder utvecklas vi för att vara hållbara, nära och framåt.

Beskrivning

Enheten Fastighet är en del av Stab-avdelningen som arbetar med förvaltning och utveckling av Karlstads Energis fastigheter. Enheten ansvarar för fastigheternas skal samt dess funktioner såsom Bygg, VS, ventilation och el.

Arbetsuppgifter

Som vaktmästare under sommaren är dina uppgifter främst riktade till skötsel av våra grönytor runt vår kontorsfastighet samt produktionsanläggningar, men även mindre arbetsuppgifter kopplat till våra fastigheter kommer att finnas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad inom eller har erfarenhet av gräs och slyröjning eftersom detta är en stor del av arbetsuppgifterna. Som person är du målinriktad och självgående, samt har god fysik.

B-körkort är ett krav.

 För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

2021-05-03

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Christer Klasa
054-540 71 75