Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Speciallärare/Specialpedagog Kvarnbergsskolan

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Beskrivning

Kvarnbergsskolan är en ny- och ombyggd F-6 skola. Skolan har idag drygt 300 elever och är belägen mitt i centrala Karlstad. Vi söker nu ytterligare en speciallärare/specialpedagog till vår elevhälsa på skolan, då en av våra specialpedagoger går i pension till sommaren. Du kommer att ingå i ett team med ytterligare två specialpedagoger, skolsköterska, skolpsykolog och kurator.

I ditt uppdrag kommer du bland annat att:

  • planera och genomföra undervisning
  • bedriva undervisning som avser särskilt stöd
  • arbeta med kartläggning och handledning
  • arbeta förebyggande och hälsofrämjande för att undanröja hinder i olika lärmiljöer

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Du ingår i vårt elevhälsoteam och där du har fokus på det hälsofrämjande och förebyggande arbetet. Du stöttar och handleder lärare i deras arbete med att skapa förutsättningar för alla elever att utvecklas mot målen i våra styrdokument. Du har lätt för att samarbeta och att dela med dig av din kunskap till dina kollegor. Du har lätt för att skapa tillitsfulla relationer med andra exempelvis elever, vårdnadshavare och personal. Du undervisar enskilda elever och grupper utifrån verksamhetens behov. Du är målinriktad och har god analytisk förmåga som ligger till grund för dina medvetna pedagogiska val.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och speciallärare- eller specialpedagogexamen. Det är meriterande om du har behörighet i SVA åk.F-6 och erfarenhet av  flerspråkighet. . För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Marit Norlund
054-5403723