Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Sjuksköterska i Molkom

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. Här arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Beskrivning

Söker du ett omväxlande och meningsfullt arbete där du gör skillnad varje dag?

Vi behöver förstärka vårt sjukskötersketeam i Molkom med ny kollega till hälso-och sjukvården. Du kommer också att samarbeta med kollegor på vårdboendet Åsbacka som nu är under upphandling inför 2022.

Inom hälso- och sjukvård arbetar idag cirka 120 sjuksköterskor/distriktssköterskor med att ge en god och säker vård. Att arbeta som sjuksköterska hos oss innebär att du har en central och ansvarsfull roll i hälso- och sjukvårdsarbetet runt våra kunder. Vi söker dig som är sjuksköterska/distriktssköterska och vill arbeta som patientansvarig (PAS) i vårt team.

Arbetsuppgifter

Hos oss erbjuds du ett varierande, stimulerande och utvecklande arbete inom ordinärt boende, särskilt boende och korttidsboende där du som sjuksköterska träffar våra Karlstadsbor 7 år och äldre. Du har en konsultativ och handledande roll och är ett stöd för omvårdnadspersonalen i de dagliga hälso-och sjukvårdsinsatser som ska utföras.

Som patientansvarig sjuksköterska (PAS) har du huvudansvaret för den övergripande planeringen kring kundens hälso-och sjukvårdsinsatser, såväl planerade som akuta. Du medverkar i de utvecklingsarbeten som pågår inom teamet och organisationen.

En viktig del i arbetet är att leda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsinsatser, samverka med kollegor och andra yrkesprofessioner i teamet runt kunden. Se mer om våra mentorer som hjälper dig in i jobbet här!

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Är du vidareutbildad som distriktssköterska och har erfarenhet av geriatrisk vård och/eller kommunal hälso- och sjukvård är det meriterande.

Arbetet som sjuksköterska/distriktssköterska ställer krav på ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande i kontakten med våra kunder, anhöriga och samarbetspartners.

Att ta aktiv del i de utvecklingsarbeten som pågår i teamet och organisationen förväntas av dig, liksom att du har B-Körkort och kan cykla.

Du stimuleras av möten med människor där du alltid är mån om att ge ett professionellt bemötande enligt vår värdegrund. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet.

Som person är du samarbetsinriktad, flexibel, kan arbeta självständigt och har lätt för att kommunicera och samverka i grupp.

Övrigt

Vi har individuell lönesättning, flexavtal och anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

Innan erbjudande om anställning begär vi enligt vår policy, att få se utdrag ur Polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Ewa Sandberg
054-540 58 84