Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Lärare och handledare till Sommarskola

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.

Beskrivning

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen söker nu ett antal lärare till sommarskolan och handledare till efterföljande sommaraktivitet.

Arbetsuppgifter

Du kommer förutom att undervisa också att planera examination, bedöma och betygsätta eleverna. Första veckan kommer du att tillsammans med övriga lärare planera verksamheten och avslutande vecka bidrar du till arbete med utvärderingen av den samma. Några lärare från sommarskolan kommer också ges möjlighet att jobba som handledare på den efterföljande sommaraktivitet som pågår i tre veckor med start 12 juli 2021.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lärare, läser till lärare eller har annan pedagogisk utbildning som bedöms vara passande. Det är meriterande att vara behörig och legitimerad i det ämne du ska undervisa i. Arbete på tidigare lovskola är meriterande men inget krav.

Du som söker tjänsten har intresse av att arbeta med ungdomar. Förmåga att skapa goda relationer och ett gott bemötande ser vi som en förutsättning. Administrera, planera och driva projekt i samverkan med andra är en egenskap vi värdesätter högt. Arbetet förutsätter att du kan arbeta både självständigt och i grupp, är kommunikativ, pedagogisk och har lätt för att samarbeta i olika sammanhang.

Tjänsterna erbjuder allt från timmar till heltid under minst fem och upp till till åtta veckor beroende på tjänstens karaktär. Uppge gärna i din ansökan i vilken omfattning du önskar arbeta.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

2021-06-07

Tidsbegränsad till

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

15

Kontaktperson

Henrik Fröling
054-5401319