Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Sjuksköterska till Funktionsstöd

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. Här arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Vi söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta med områdena funktionsstöd, psykiatri och samsjuklighet. Du får ett omväxlande och intressant arbete och får arbeta med hälso- och sjukvårdsinsatser med kunder i både ordinärt och särskilt boende.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som sjuksköterska/distriktssköterska innebär att du arbetar med hälso- och sjukvårdsinsatser, såväl planerade som akuta inom områdena funktionsstöd, personlig assistens och psykiatri. Du är patientansvarig sjuksköterska (PAS) och har huvudansvaret för den övergripande planeringen med tillhörande kontakter kring den enskilde. Arbetet är nätverksorienterat med kunden som viktig utgångspunkt och innebär även handledning och stöd till omvårdnadspersonal samt nära samarbete med andra vårdgivare, kunder och anhöriga.

Vid introduktion och kompetensutveckling har vi bl a hjälp av våra mentorer, se filmen här!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är psykiatriutbildning samt erfarenhet av arbete inom funktionsstöd, personlig assistens och psykiatri i kommunal verksamhet eller arbetsuppgifter som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. 

Arbetet kräver att du är trygg i din roll som sjuksköterska, kan arbeta självständigt med att strukturera, planera, ta ansvar i ditt arbete och teamsamverka. Att vara kommunikativ, flexibel och samarbetsinriktad är viktigt, då arbetet innebär kontakt och samverkan med många olika aktörer såväl interna som externa.  Du är intresserad av utveckling, vågar förändra och ser det som en naturlig del i ditt arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vi har individuell lönesättning, flex-avtal och anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

Innan erbjudande om anställning begär vi enligt vår policy, att få se utdrag ur Polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Ewa Sandberg
054-540 58 84