Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Sommarjobb - Administratör inom fastighetsförvaltning

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.

Fastighetsavdelningen, där förvaltningsenheten är en av tre enheter, ansvarar för Karlstads kommuns byggnader. Vårt uppdrag är att vara långsiktiga fastighetsägare, bidra till stadens utveckling och till bra miljöer för karlstadsborna. Tillsammans skapar vi attraktiva, tillgängliga och hållbara lokaler.

Arbetsuppgifter

Vi söker 2 personer som under sommaren i ca. 8 veckor hjälper oss med digitalisering av vår fastighetsinformation.

Vi har under året som gått implementerat ett nytt fastighetssystem som nu ska fyllas på med information om våra fastigheter. Det gäller framförallt dokumentation och information kring underhållsplaner men också fastighetsinformation som typ av tak, grundläggning osv.

Din arbetsplats kommer att vara i Samhällsbyggnadshuset och våra fastighetsförvaltare kommer att förse dig med information som du lägger in i systemet. Ibland kan det vara nödvändigt med ett platsbesök för att säkerställa vilken typ av material byggnaden har.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning eller som just nu utbildar dig inom fastighetsekonomiprogrammet alternativt liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och för tjänsten krävs att du är självgående, initiativtagande och inte är rädd för att fråga. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Tidsbegränsad till

Ansök senast

Referensnummer

TFN/2021:1486

Antal arbetstillfällen

2

Kontaktperson

Sandra Hagstrand, enhetschef
054-540 67 71