Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Medarbetare till backstugepoolen

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sverige. I förvaltningen arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Beskrivning

Vi söker nu en medarbetare (personlig assistent) till vår backstugepool. Som personlig assistent inom backstugepoolen arbetar du i första hand gentemot kunder i flera personliga assistansärenden i kommunal regi. Det kan även förekomma arbete inom privata assistansärenden samt arbete i funktionsstöds ordinarie pool som riktar sig mot alla områden inom verksamhetsområdet.

Arbetsuppgifter

Du har blandad tjänstgöring dag, kväll, jour, vakennatt och helger. Bilaga J tillämpas. Som stödassistent i backstugepoolen arbetar du utifrån tillgänglighetstid där du lägger dig tillgänglig för jobb ute i de olika verksamheterna utifrån verksamhetens behov. Ensamarbete förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat utbildning, exempelvis vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta med personer med särskilda behov. Det är ett krav att du har god kunskap om, samt erfarenhet från liknande arbete. 

Du har förmåga att hantera utåtagerande beteende utifrån ett lågaffektivt förhållningssätt.

Du har kunskap om autism och utvecklingsstörning samt erfarenhet av att arbeta utifrån tydliggörande pedagogik.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet, initiativförmåga är mycket viktiga egenskaper. Vidare har du ett professionellt förhållningssätt och förmåga att samverka med den enskilde, anhöriga, kolleger och andra för arbetet viktiga professioner.

Du bör kunna vara flexibel i din tillgänglighet.

Datavana är ett krav.
Körkort är ett krav.

Innan bekräftad anställning efterfrågar vi utdrag ur belastningsregistret.

 Övrigt

Intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningsperioden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden löpt ut.

 

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

omgående efter överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Chris Baldebo
054-540 57 08