Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Lärare i Ma-No-Tk

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Beskrivning

Hultsbergsskolan är en F-9 skola i Karlstads västra delar. År 7-9 är en enhet som omfattar ca 200 elever i åtta klasser fördelade på två arbetslag och ca 20 lärare. Skolan har bra resultatutveckling och hög grad av trygghet och trivsel.

Arbetsuppgifter

På Hultsbergsskolan undervisar du i Ma, No, Tk, är mentor och ingår i ett av våra arbetslag. Vi förväntar oss att du har goda kunskaper om styrdokumenten och både kan arbeta självständigt och dela med dig till kollegor. Du tar ett stort ansvar för elevernas kunskapsutveckling och att möter elevers olika behov. Du är engagerad i arbetet med eleverna och i att forma tillgängliga lärmiljöer tillsammans med ditt arbetslag, ämneslag och elevhälsan. Vi har även stort fokus på skolnärvaro som en del av det förebyggande och främjande arbetet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Ma, No, Tk i år 7-9. Du ska vara flexibel, lugn, ha god
samarbetsförmåga och vara duktig på att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare samt ha ett stort intresse för barn och ungdomars lärande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper om digitala verktyg. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tjänsten gäller under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Intervjuer kan förekomma innan ansökningstidens slut.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Anna Nilsson
054-5403265