Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Undersköterskor till Trygghetsboende

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sverige. I förvaltningen arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Beskrivning

I Karlstads kommun har vi fem trygghetsboenden och vi söker nu nya medarbetare till flera av våra boenden. På trygghetsboende arbetar du med beviljade hemtjänstinsatser hos våra kunder på boendet. Hos oss samarbetar undersköterskor, vårdbiträden, samordnare, trivselvärd, enhetschef, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter utifrån vår värdegrund och med kunden i fokus.

Våra fem boenden varierar i storlek, där det minsta boendet omfattar knappt 30 lägenheter och det största boendet 70 lägenheter. 

Många aktiviteter för äldre bedrivs på eller i anslutning till boendena och vänder sig också till seniorer som bor i närområdet eller i andra stadsdelar.

Låter det intressant?

Arbetsuppgifter

Som undersköterska är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utföra omsorg, omvårdnad och serviceinsatser utifrån kundens individuella behov. Vi arbetar efter ett personcentrerat arbetssätt vilket bland annat innebär att vi ser till det friska hos varje individ. Genom ditt arbete skapar du förutsättningar för en meningsfull vardag för våra kunder!

I arbetsuppgifterna ingår även att utföra medicinsk sjukvård och rehabiliterande insatser på delegation av legitimerad personal. Vi arbetar utifrån beviljade hemtjänstinsatser och arbetet styrs genom planeringsverktyget TES. Dokumentation enligt SOL är en viktig del i arbetet. 

Du kommer att arbeta enligt schema dag, kväll och helg. 

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad undersköterska. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg är meriterande.

Utvecklad samarbetsförmåga samt ett självständigt och flexibelt arbetssätt är viktiga egenskaper för att klara arbetet. Vi sätter stort värde på engagemang i arbetet och en vilja att bidra till verksamhetens bästa. Du behöver kunna behärska det svenska språket i tal och skrift samt ha en viss datorvana för att kunna arbeta med de system vi använder för journalföring och planering.

Vår gemensamma värdegrund ställer krav på ett professionellt och medmänskligt bemötande i kontakten med våra kunder och anhöriga, vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Tillträde enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

7

Kontaktperson

Annika Paunia
054-5406139

Lena Hallgren
054-5406020

Lena Andersson
054-5406074