Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Sjuksköterska kväll eller natt

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sverige. I förvaltningen arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Beskrivning

Vi behöver förstärkning av sjuksköterskor till vårt team på jourtid! Är du en av oss som jobbar när andra går hem?

Det här jobbet passar dig som vill jobba kväll och/eller natt. Kvällen jobbar sin grundtjänstgöring på främst kväll, men har möjlighet att kombinera kvällsarbete med rotation på dag eller natt. Du kan också välja att jobba enbart natt, då med tidsnedsättning.

Vi erbjuder individuell lön med extra ersättning för nattarbete och med bra anställningsvillkor och förmåner enligt kollektivavtal.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska kväll/natt ansvarar du för ordinärt boende, trygghetsboende/vårdboenden, och våra externa utförare som är placerade över hela kommunen. Vi utför både korta och längre uppdrag hos våra kunder som behöver hälso- och sjukvårdsinsatser jourtid. Du träffar våra Karlstadsbor från 7 år och äldre på hembesök för sjukvårdsinsatser och rådgivning och utför bl a uppgifter som smärtlindring, läkemedelshantering och injektioner. Vi arbetar med telefonväxel där vi har rådgivning och konsultation för våra kunder och utförare. Du medverkar också i de utvecklingsarbeten som pågår inom teamet och organisationen. Detta innebär att du träffar många olika patienter med olika behov, ett mycket omväxlande arbete!

För oss är det viktigt att du känner dig trygg, att du får utvecklas både i din yrkesroll och som människa. Under upplärningen har du kollegorna i teamet som handleder dig. Som ytterligare stöd har du hjälp av våra mentorer för interna utbildningar och som bollplank. Se mer om mentorerna här!

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av nattarbete. Även erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård är meriterande.

Arbetet ställer krav på ett professionellt förhållningssätt och att skapa goda relationer med våra kunder, anhöriga och samarbetspartners.

Att ta aktiv del i de utvecklingsarbeten som pågår i teamet och organisationen förväntas av dig, liksom att du har B-Körkort och kan cykla.

Som person är du samarbetsinriktad, flexibel, kan arbeta självständigt och har lätt för att kommunicera och samverka i grupp. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet.

Övrigt

Innan erbjudande om anställning begär vi enligt vår policy, att få se utdrag ur Polisens belastningsregister.

Urvalet sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Ewa Sandberg
054-540 58 84

Madeleine Kvarnlöf, enhetschef HS centrala
054-540 57 60