Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Lärare år 4-6, idrott och ev. svenska, Frödingsskolan

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Beskrivning

Frödingskolan är en skola med ca 270 elever i årskurserna 4-9. Skolan är belägen på Kronoparken, ca 7 km öster om Karlstads centrum.

Vi söker nu en lärare i idrott och eventuellt svenska. Tjänsten är ett tjänstledighetsvikariat på 80%. För någon med behörighet i svenska finns möjlighet att jobba 100%. Eventuellt finns möjlighet till förlängning av tjänsten när vikariatet löper ut.

Arbetsuppgifter

Undervisning i idrott år 4-6. Eventuellt undervisning i svenska år 4-6. I tjänsten ingår inte mentorskap, men däremot att vid behov stötta befintliga mentorer i deras arbete.

Eftersom majoriteten av våra elever har ett annat modersmål än svenska så arbetar vi språkutvecklande i alla ämnen, vilket bl.a. innebär att du planerar och genomför undervisningen på ett sätt som gör att eleverna använder vardagsspråk och ämnesspråk aktivt på lektionerna. 

Kvalifikationer

  • Lärarlegitimation år 4-6 med behörighet i idrott och hälsa samt eventuellt svenska
  • Förmåga att arbeta språkutvecklande
  • Mycket god förmåga att organisera en säker och inkluderande idrottsundervisning

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning

Heltid/Deltid

Tillträdesdatum

2021-08-09

Tidsbegränsad till

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Kristin Andersson
054-5401136