Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Mätingenjör

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Karlstads Energi AB ägs av Karlstads kommun och erbjuder produkter och tjänster som gör det enklare att leva ett mer hållbart liv. Vi är cirka 150 engagerade medarbetare som bland annat producerar och levererar förnybar värme och el samt ansvarar för återvinning och miljötjänster. Tillsammans med våra kunder utvecklas vi för att vara hållbara, nära och framåt.

Beskrivning

Välkommen till vår avdelning Marknad!
Marknad är indelad i arbetsgrupperna; elhandel, försäljning och kundservice samt kommunikation och affärsutveckling. Vi är bolagets främsta kontakt med det viktigaste vi har: Våra kunder.
Du blir en viktig del i vår verksamhet för att säkerställa kvalitén på de tjänster vi levererar till våra kunder.

Arbetsuppgifter

Som mätingenjör ansvarar du för att säkerställa kvalitén på de tjänster vi levererar till våra kunder avseende anläggningsdata, tim- och månadsvärden samt årsförbrukningar. Du kommer att

utveckla prognoser, datakontroll och faktureringsunderlag.

Du är engagerad och ser problem som möjlighet till utveckling och förbättring utifrån verksamhetens behov. Du har en god samarbetsförmåga, och är noggrann och strukturerad. Du deltar aktivt i vårt pågående förbättrings- och utvecklingsarbete.

 

Kvalifikationer

Vi vill att du är/har:

  • Relevant universitets-/högskoleutbildning eller likvärdig med stor yrkeserfarenhet från arbete med mätvärdeshantering, nätavräkning och systemkompetens.
  • Goda kunskaper i Excel.
  • God kommunikationsförmåga både i svenska och engelska
  • Erfarenhet från energibranschen och inom mätvärdeshantering är meriterande.

Alkohol- och drogtest kommer att genomföras innan anställning

 

Karlstads Energi arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

 

 För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

1 september eller enl ök

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Sören Blomqvist
054-540 71 15