Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Speciallärare - inriktning matematik

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.

Beskrivning

Sundsta-Älvkullegymnasiet är i slutfasen av en omfattande om- och nybyggnation. I augusti 2021 kommer skolan att vara helt klar. Vi är då Sveriges nyaste och modernaste gymnasieskola och en av de allra största. Skolan har ca 2000 elever och 250 personal. 

Vår vision är enkel. Våra elever ska nå sina mål och vara väl rustade för framtiden. Dit når vi genom att fokusera på skolglädje, goda relationer och kvalitet.

Arbetsuppgifter

Inför kommande läsår söker vi en speciallärare med inriktning matematik. Som speciallärare ingår du i ett elevhälsoteam.

Du kommer att arbeta på organisations-, grupp- och individnivå i syfte att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Du kommer att arbeta för att skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. För att nå detta krävs ett nära samarbete mellan skolledning, elevhälsa, bibliotek, mentorer och pedagoger. Varje elevs individuella förutsättningar och möjligheter är utgångspunkten i arbetet. Vi arbetar även för att våra elever ska utveckla ett hållbart lärande. Konceptet 10 goda vanor är en viktig del i skolans förebyggande och hälsofrämjande arbete.

Kvalifikationer

I ditt arbetssätt är du strukturerad och har en god förmåga att uttrycka dig både skriftligt och muntligt. Erfarenhet av digitala verktyg såsom PMO, är meriterande. Din grundsyn präglas av att du ser möjligheter och du har ett positivt förhållningssätt till människor. Du är duktig på att samarbeta och genom din förmåga att lyssna in andra skapar du förtroende och goda relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning till och med 20220630 med eventuell möjlighet till förlängning under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

2021-08-09 eller enligt överenskommelse.

Ansök senast

Referensnummer

SÄG-202109

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Susanna Rydahl
054-540 14 03