Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Lärare i textilslöjd, Herrhagsskolan

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Beskrivning

Herrhagsskolan är en grundskola och grundsärskola i centrala Karlstad med närmare 400 elever. På vår skola arbetar vi efter mottot; Det är viktigt för mig att det går bra för dig. Alla ska mötas med respekt för sin individ och ges möjlighet att utvecklas utifrån sina möjligheter. Alla ska vara en del av gemenskapen.

Arbetsuppgifter

Som slöjdlärare ingår du i ett arbetslag som består av grundskollärare. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer med både barn och vuxna. Arbetet som slöjdlärare är kreativt, omväxlande och ställer krav på ett lösningsinriktat förhållningssätt.

Tjänstens omfattning är på 60% och undervisning sker i åk 3-6 samt grundsärskola under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Undervisningen är förlagd till tisdag, onsdag och torsdag. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. 
Du ska kunna arbeta självständigt och organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Vidare vill vi att du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och positiv. Vi söker dig som vill och kan utveckla verksamheten och kvaliteten i undervisningen. 
Lärarexamen/legitimation är ett krav

 För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Deltid

Tillträdesdatum

210809

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Linda Karlsson
054-5403970