Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Sjuksköterska till Funktionsstöd

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sverige. I förvaltningen arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Är du sjuksköterska och vill arbeta inom funktionsstöd? Vi erbjuder ett omväxlande och intressant arbete där du får arbeta med hälso- och sjukvårdsinsatser med kunder på särskilt boende och kunder med personlig assistans. Du blir den 6:e kollegan i teamet hos oss!

Vi erbjuder individuell lönesättning, bra anställningsvillkor och förmåner enligt
kollektivavtal.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som sjuksköterska/distriktssköterska innebär att du arbetar med hälso- och sjukvårdsinsatser, såväl planerade som akuta inom områdena funktionsstöd och personlig assistens. Du är patientansvarig sjuksköterska (PAS) och har huvudansvaret för den övergripande planeringen med tillhörande kontakter kring kunden.
I jobbet utför du vanliga sjuksköterskeuppgifter inom den specifika omvårdnaden, såsom läkemedelshantering, såromläggning, provtagning, rond samt palliativ vård. 

Arbetet är nätverksorienterat med kunden som viktig utgångspunkt. Det innebär delegering av HS-uppgifter samt handledning och stöd till omvårdnadspersonal i nära samarbete med andra vårdgivare, kunder och anhöriga.

Under upplärningen har du kollegorna i teamet som introducerar dig. Som ytterligare stöd har du hjälp av våra mentorer för interna utbildningar och som bollplank, se filmen här!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är erfarenhet av arbete inom funktionsstöd, personlig assistens samt kommunal verksamhet eller arbetsuppgifter som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. 

Som person är du trygg i din roll som sjuksköterska och kan arbeta självständigt med att strukturera, planera, ta ansvar i ditt arbete och teamsamverka. Att vara kommunikativ, flexibel och samarbetsinriktad är viktigt, då arbetet innebär kontakt och samverkan med många olika aktörer såväl interna som externa.  Du är intresserad av utveckling, vågar förändra och ser det som en naturlig del i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Innan erbjudande om anställning begär vi enligt vår policy, att få se utdrag ur Polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Ewa Sandberg
054-540 58 84