Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Massör

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driver Alster herrgård – Gustaf Frödings minnesgård, teaterbiografen Arenan, Skaparverkstan, UNO – Ungdomens hus och Seniorernas hus. Våra cirka 240 medarbetare skapar goda förutsättningar för idrotten, kulturen och föreningslivet.

Sundstabadet erbjuder något för alla. Här finns en badupplevelse oavsett om man vill LEKA, TRÄNA eller NJUTA. Sundstabadet är en av landets största badanläggningar med över 400 000 inpasseringar årligen. Verksamheten är öppen 360 dagar per år. Våra målgrupper är alla Karlstadsbor såväl allmänhet som skolelever och föreningsliv samt besökare till Karlstad.

I vår relaxavdelning finns ett hamamrum, varmpool, bubbelpool, ångbastu, aufgussbastu och mycket mer. Det finns även ett populärt café där gästerna kan beställa god mat och dryck.

Vi söker nu efter en utbildad och engagerad massageterapeut som brinner för yrket och älskar service som vill jobba extra hos oss.

Arbetsuppgifter

Som massageterapeut arbetar du främst med att ge massagebehandlingar. Du förväntas att på ett professionellt sätt ge god service och bra behandlingar för att få gästerna att känna sig bekväma. Vi erbjuder svensk klassisk massage, avslappningsmassage och gravidmassage.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en diplomerad och erfaren massageterapeut. Du arbetar efter evidensbaserad kunskap och tekniker samt är strukturerad och självgående. Att du är professionell mot gäster och kollegor är självklart. Du vill utvecklas i ditt yrke och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Talar du god engelska är detta ett plus.

Du är en strukturerad och självgående lagspelare. Ditt huvudfokus är kundens välmående, du bör drivas av ansvarskänsla och tycka det är roligt och meningsfullt att ge behandlingar. 

Det är meriterande om du är certifierad av BSM (Branschrådet för svensk massage), är utbildad medicinsk massageterapeut, intresserad av yoga, träning och hälsa eller har kunskap om spabehandlingar.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning

Deltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Annica Nilsson
054-540 23 94