Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Sjuksköterska till kommunal hälso- och sjukvård

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sverige. I förvaltningen arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Beskrivning

Söker du ett omväxlande och meningsfullt arbete där du gör skillnad varje dag?
Då flera av våra sköterskor kommer att gå utbildningar under hösten behöver vi bli fler. Kom och ingå i ett av våra sjukskötersketeam i Karlstad!

Vi söker dig som är sjuksköterska/distriktssköterska och vill arbeta som patientansvarig (PAS) i våra team. Du har som sjuksköterska en central och ansvarsfull roll i Hälso-och sjukvårdsarbetet med våra kunder. Inom Hälso- och sjukvård arbetar idag cirka 120 sjuksköterskor/distriktssköterskor med att ge en god och säker vård.

Arbetsuppgifter

Du erbjuds ett varierande, stimulerande och utvecklande arbete inom ordinärt boende, vårdboende, trygghetsboende eller korttidsboende. Du träffar våra Karlstadsbor från 7 år och äldre och samverkar med kollegor och andra yrkesprofessioner i teamet runt kunden. Du medverkar också i de utvecklingsarbeten som pågår inom teamet och organisationen.

Som patientansvarig sjuksköterska (PAS) har du huvudansvaret för den övergripande planeringen kring kundens hälso-och sjukvårdsinsatser, såväl planerade som akuta. Du utför bl a uppgifter som provtagning, injektioner, såromläggningar och läkemedelshantering. Du har även en konsultativ och handledande roll och är ett stöd för omvårdnadspersonalen i de dagliga hälso-och sjukvårdsinsatser som ska utföras.

Under din introduktion handleds du av kollegorna i teamet och våra mentorer som utbildar och finns som bollplank. Se filmen om våra mentorer som hjälper dig in i jobbet här!

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Är du vidareutbildad som distriktssköterska och har erfarenhet av geriatrisk vård och/eller kommunal hälso- och sjukvård är det meriterande.

Du behöver ha B-Körkort och kan cykla.

Arbetet som sjuksköterska/distriktssköterska ställer krav på ett professionellt förhållningssätt enligt vår värdegrund och ett gott bemötande i kontakten med våra kunder, anhöriga och samarbetspartners. Som person är du därför samarbetsinriktad, flexibel, kan arbeta självständigt samt har lätt för att kommunicera och samverka i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vi har individuell lönesättning, flexavtal och anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

Innan erbjudande om anställning begär vi enligt vår policy, att få se utdrag ur Polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Ewa Sandberg
054-540 58 84