Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Lärare till fordons- och transportprogrammet på Nobelgymnasiet

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.

Nobelgymnasiets fordons- och transportprogram är ett av de största i Sverige med ett intag på 60 elever per år. Vi jobbar i nära samarbete med branschen och arbetar aktivt med att hänga med i utvecklingen för att rusta våra elever till att möta dagens såväl som framtidens behov. Nu ger vi möjlighet för fler att vara med i det spännande arbetet så ta chansen att vara med och utbilda våra elever på vägen ut i arbetslivet!   

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare till Fordons- och transportprogrammet inriktning karosseri och lackering. Du kommer att undervisa på gymnasieskola såväl som vuxenutbildning. Du ingår i ett väl fungerande arbetslag med flera andra lärare inom fordonsteknik. I lärartjänst på Nobelgymnasiet ingår undervisning och mentorskap och som anställd lärare hos oss ger vi möjlighet till behörighetsgivande studier i tjänsten.   

 

Kvalifikationer

Erfarenhet från arbete med fordonsteknik inom karosseri och/eller lackering är ett krav. För att trivas i detta arbete måste du vara intresserad av människor och ha en förståelse för människors olika förutsättningar och behov. Vi värdesätter ett pedagogiskt förhållningssätt och en god förmåga att kunna både arbeta självständigt och att samarbeta med kollegor och bransch. En lärares vardag innehåller ett flertal digitala verktyg så som lärplattform, närvarosystem, dokumentation, information och kommunikation. Nobelgymnasiet ligger i framkant i digital utveckling vilket gör att du bör ha erfarenhet av att arbeta digitalt för att trivas och känna dig bekväm i arbetet. Pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete som lärare eller motsvarande är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Jonny Lindström
0545401366