Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Undersköterskor till hemtjänsten

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sverige. I förvaltningen arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Beskrivning

Vi behöver fler undersköterskor till hemtjänsten i Karlstad.  Hos oss får du ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Du färdas med bil eller cykel och får uppleva vackra Karlstad kommun under alla årstider. Vi erbjuder heltidstjänster och scheman utan delade turer. I de centrala delarna av Karlstad provar vi just separata städrader vilket innebär att du som undersköterska får mer tid för det kundnära arbetet.

Ett arbete hos oss i hemtjänsten innebär också att du får ;

- göra skillnad för någon som behöver det
- ett arbete med ansvar
- möjlighet att utvecklas
- varierande arbetsuppgifter
- många fantastiska kollegor!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utföra omsorg, omvårdnad och serviceinsatser i kundens hem utifrån kundens individuella behov. Genom ditt arbete skapar du förutsättningar för en meningsfull vardag för våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra medicinsk sjukvård och rehabiliterande insatser på delegation av legitimerad personal. Dokumentation enligt SOL är också en viktig del i arbetet. 

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad undersköterska.

Utvecklad samarbetsförmåga samt ett självständigt och flexibelt arbetssätt är viktiga egenskaper för att klara arbetet. Vi sätter stort värde på engagemang i arbetet och en vilja att bidra till verksamhetens bästa. Du behöver kunna behärska det svenska språket i tal och skrift samt ha en viss datorvana för att kunna arbeta med de system vi använder för dokumentation och planering.

Du ska kunna cykla och/eller ha B-körkort för manuellt växlad bil då det är transportmedel som används för att transportera sig i  vår verksamhet.

Vår gemensamma värdegrund ställer krav på ett professionellt och medmänskligt bemötande i kontakten med våra kunder och anhöriga, vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi gör urval och rekryterar fortlöpande.

Är du intresserad av att arbete i något specifikt område i Karlstad kommun får du gärna ange det i din ansökan.

 För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Tillträde sker efter överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

20

Kontaktperson

Mia Skoglund
054-5406006