Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Cafépersonal

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driver Alster herrgård – Gustaf Frödings minnesgård, teaterbiografen Arenan, Skaparverkstan, UNO – Ungdomens hus och Seniorernas hus. Våra cirka 240 medarbetare skapar goda förutsättningar för idrotten, kulturen och föreningslivet.

Sundstabadet erbjuder något för alla. Här finns en badupplevelse oavsett om man vill LEKA, TRÄNA eller NJUTA. Sundstabadet är en av landets största badanläggningar med över 400 000 inpasseringar årligen. Verksamheten är öppen 360 dagar per år. Våra målgrupper är alla Karlstadsbor såväl allmänhet som skolelever och föreningsliv samt besökare till Karlstad.

Arbetsuppgifter

Vi söker cafépersonal på deltid (75%) till Sundstabadets cafeteria - Kafé Källan. I tjänsten ingår alla i  restaurang och café förekommande arbetsuppgifter.

Du kan och vill även gärna utföra kassaarbete, försäljning av mat, diskning och städning.

Kvalifikationer

Är du glad och pigg, samt alltid sätter gästen i fokus, så passar du väl in i vårt team! Periodvis har vi besökstoppar, framförallt under helger och lov, därför är det önskvärt att du som söker till oss har en hög stresstålighet och servicekänsla.

Du har relevant yrkesutbildning eller några års erfarenhet av restaurangbranschen. Vi ser gärna att du har dokumenterad vana av kassa och dator.

Anställningarna är schemalagda över verksamhetens öppethållandetider.För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning

Deltid

Tillträdesdatum

Snarast enligt överenskommelse

Tidsbegränsad till

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Annelie Hidén
054-540 23 51