Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Lärare i Fritidshem till Tuggeliteskolan 80-100%

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Beskrivning

Tuggeliteskolan f-3 med ca 150 elever ligger på Skåreberget nära skog och vacker natur. Skolan kännetecknas av en hög trivsel både hos elever och personal. För oss är det viktigt med trygghet och studiero. Vi är stolta över att ha en driven och kompetent personal som ligger i framkant i skolutveckling. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och vi är måna om att du har en bra arbetsmiljö.

Vi har tre arbetslag på skolan, Korpen, Svalan och Lärkan. Du kommer att ingå i ett av arbetslagen. Under läsåret 21/22 är några av våra prioriterade områden fortsatt utveckling av differentierad undervisning och tillgängliga lärmiljöer, analysarbete av var eleverna befinner både kunskapsmässigt och socialt, digitalisering och implementering av nya kursplaner. Vi har ett väl fungerande arbete när det gäller elevhälsoarbete och strävar att arbeta främst hälsofrämjande och förebyggande.

Tuggeliteskolan söker dig som är en engagerad och driven lärare i fritidshem. Vi söker dig som vill vara med att utveckla fritidshemmet och bidra med dina kunskaper och erfarenheter.

 

Arbetsuppgifter

Som lärare i fritidshem kommer du att ansvara för den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet och ingå i ett arbetslag. Tillsammans i arbetslaget styr ni verksamheten utifrån läroplanen och tar ett gemensamt ansvar för att planera, genomföra, följa upp och utvärdera ert arbete kontinuerligt. Du som lärare i fritidshemmet har en god pedagogisk kompetens. Du arbetar för att stödja alla elevers utveckling, både socialt och pedagogiskt. I ditt uppdrag arbetar du med att vara delaktig i att skapa en trygg, säker och stimulerande lärmiljö för eleverna. I tjänsten ingår tätt arbetslagsarbete.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

- Har lärarlegitimation och är behörig att undervisa och ansvara för verksamheten i fritidshem

- Arbetar för att varje elev ska få utveckla sitt lärande på bästa sätt

- Är bra på att samarbeta och kan samverka

- Har goda kunskaper om lärande och lärandets villkor

- Är väl förtrogen med skolans styrdokument

- Är engagerad och brinner för ditt uppdrag

- Är en trygg och stabil vuxen som har lätt att skapa goda relationer med elever och kollegor

 

Välkommen att bli en del av Tuggeliteskolan!

 För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid/Deltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Sofia Hedberg
054-5403122