Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Vikarier inom grundskolan åk 4-9, Vikariepoolen

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Beskrivning

I Karlstads kommun finns ett trettiotal grundskolor där vi lägger grunden för det livslånga lärandet. Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta med barn och ungdomar som vikarie i årskurs 4-9.

Vi har just nu en stor brist på vikarier så väntar inte med att skicka in din ansökan! Detta är en öppen annons och rekryteringen sker löpande. När vikariebehovet är tillsatt kommer annonsen avslutas. 

Arbetsuppgifter

Dags för en ny utmaning?
Vi erbjuder jobb som vikarie i vår vikariepool inom grundskola. Det är ett fantastiskt jobb om du vill utvecklas och det passar dig som vill prova på varierande arbetsuppgifter. Det är ett flexibelt arbete där du vikarierar på många olika skolor och får möjlighet att göra skillnad. Kan du arbeta inom hela Karlstads kommun så kan du bli en del av Karlstads största lag. Som vikarie hos oss får du vara med och skapa vår framtid. Du får en stimulerande arbetsplats och ett inspirerande och varierande jobb.

Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kallad till en kort, digital intervju. Inbjudan och länk till den digitala intervjun skickas via mejl så vi ber er kolla skräpposten ifall inbjudan hamnat där. Efter den digitala intervjun kommer de sökande som går vidare att få prova på att arbeta i vår vikariepool. 

Innan du får vikariera i våra grundskolor är det ett krav att du kan visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Handläggningstiden för ett utdrag är cirka två veckor och du beställer det själv via Polisens webbplats. Beställ gärna utdraget i samband att du skickar in din ansökan, så du har allting klart om du går vidare i rekryteringsprocessen.


Kvalifikationer


Vi söker dig som är över 18 år, har en gymnasieexamen och ett intresse av att arbeta med barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar eller utbildning inom området.

Vårt krav är att du ska kunna arbeta inom hela Karlstads Kommun, inklusive våra ytterområden (Molkom, Vålberg, Edsvalla, Väse och Skattkärr) samt ha möjlighet att bli bokad med kort varsel. Du behöver även behärska det svenska språket. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Om du har lärarexamen eller är lärarstudent gör du intresseanmälan direkt till vår vikariepool istället för att söka via denna annons. Mer information finns på karlstad.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning

Deltid

Tillträdesdatum

Snarast

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

30

Kontaktperson

Johanna Zander
054-5402919

Josefin Grönkvist
054-5402905