Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Sjuksköterska i Molkom

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sverige. I förvaltningen arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Beskrivning

Söker du ett omväxlande och meningsfullt arbete där du gör skillnad varje dag? Kom då jobba med oss!

I mars 2022 övertar Karlstads kommun ansvaret för vårdboendet Åsbacka. Vi stärker därför redan nu upp vårt sjukskötersketeam i Molkom för bra överlappning och introduktion.
Utöver ett härligt gäng med kollegor erbjuder vi bra medarbetarförmåner som flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Arbetsuppgifter

Du har en konsultativ och handledande roll och är ett stöd för omvårdnadspersonalen i de dagliga hälso- och sjukvårdsinsatser som ska utföras. Hos oss erbjuds du ett varierande, stimulerande och utvecklande arbete inom ordinärt boende, särskilt boende och korttidsboende där du som sjuksköterska träffar våra Karlstadsbor sju år och äldre. Uppgifter som du utför är bland annat provtagning, injektioner, såromläggningar och läkemedelshantering.

Som patientansvarig sjuksköterska (PAS) har du huvudansvaret för den övergripande planeringen kring kundens hälso- och sjukvårdsinsatser, såväl planerade som akuta. Du medverkar också i de utvecklingsarbeten som pågår inom teamet och organisationen.

En viktig del i arbetet är att leda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsinsatser, samverka med kollegor och andra yrkesprofessioner i teamet runt kunden. Se mer om våra mentorer som hjälper dig in i jobbet här!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Har du distriktssköterskeutbildning och erfarenhet av geriatrisk vård och/eller kommunal hälso- och sjukvård är det meriterande.

Som person stimuleras du av möten med människor och är mån om att ge ett professionellt bemötande enligt vår värdegrund. Du har B-körkort och kan cykla. Du tar aktiv del i de utvecklingsarbeten som pågår i teamet och organisationen.

Personliga egenskaper som gör att du passar för jobbet: Samarbetsinriktad, flexibel, kan arbeta självständigt och har lätt för att kommunicera och samverka i grupp.

Övrigt

Innan erbjudande om anställning begär vi enligt vår policy att få se utdrag ur Polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Ewa Sandberg
054-540 58 84