Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Lärare till Kroppkärrsskolan

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Beskrivning

Kroppkärrsskolan är en F-6 skola med drygt 400 elever. Skolan ligger naturnära med goda möjligheter till utomhusaktiviteter. Skolan arbetar i åldershomogena arbetslag och har integrerad fritidsverksamhet och har som vision att alla elever ska vilja, våga och kunna delta i sin utbildning full ut. Kroppkärrsskolan erbjuder en trygg skolmiljö som arbetar extra mycket med värderingar, elevmedverkan samt hälsa och miljö.

Arbetsuppgifter

Som lärare på Kroppkärrsskolan kommer du ansvara för undervisning mot enskild elev på lågstadiet.  I tjänsten kan det även inrymmas undervisning i andra klasser eller mindre grupper på skolan eller på fritidshemmet.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i årskurs F-3. Du behöver ha goda kunskaper inom NPF och att jobba med elever i behov av särskilt stöd. God samarbetsförmåga och vara duktig på att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare samt ha ett stort intresse för barn och ungdomars lärande och sociala utveckling. Ha erfarenhet av att arbeta med lågaffektivt bemötande och vara flexibel i att kunna växla mellan att arbeta med sociala utmaningar så väl som teoretiska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd ses som meriterande. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Katarina Danielsson
054-5403729