Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Personlig assistent Vikariat

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sverige. I förvaltningen arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Beskrivning

Vi söker nu en personlig assistent till en härlig kille som är snart 13 år. Barnet har funktionsnedsättningar, bl.a. hörselnedsättning och tracheostomi.

Arbetsuppgifter

Barnet bor tillsammans med sina föräldrar och två syskon i Karlstad.

Barnet kommunicerar mest med kroppsspråk och tecken som stöd. Jobbet innebär dags- och kvällsturer men vakennatt kan förekomma vid enstaka tillfällen.

Hjälpmedel som inkluderas är tracheostomi, PEG, inhalationsapparat, sondmat, hörselapparat, rollator och rullstol.

Som personlig assistent jobbar du ensam i samverkan med föräldrar och andra professioner runt barnet. Arbetstider är vardagar samt helger.
Vikariatet är till 220605 men med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig.

Det är meriterande om du jobbat med barn tidigare och har erfarenhet av tecken som stöd. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Du skall kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha en god organisationsförmåga. Du ska kunna ta egna initiativ och vara uppfinningsrik. Vi söker dig som är trygg och stabil i grunden, är lugn och har tålamod.

Datavana är ett krav.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Innan bekräftad anställning efterfrågar vi utdrag ur belastningsregistret.

Intervjuer kommer ske fortlöpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske under rekryteringsprocessen. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning

Deltid

Tillträdesdatum

omgående efter överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Chris Baldebo
054-540 57 08