Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Projektledare

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Beskrivning

Vi arbetar ständigt med att våra barn och elever ska få förutsättningar att leva och verka i framtidens digitala värld. Därför söker vi dig som har erfarenhet av att driva projekt kopplat till digitalisering och vill hänga med oss på resan! 

Din placering är på barn- och ungdomsförvaltningens stab på avdelningen Kommunikation och digitalisering där du tillsammans med projektledare, verksamsamhetsutvecklare, kommunikatörer, strateger och informationssäkerhertsansvarig driver arbetet framåt.

På barn- och ungdomsförvaltningen har vi driv och energi i arbetet med digitalisering och med dig hos oss kan vi växla upp ytterligare.

Arbetsuppgifter

Uppdraget som projektledare innebär att du ansvarar för planering, uppföljning och kommunikation kring våra projekt. I din roll som projektledare är du driven, kommunikativ och har förmåga att se verksamhets behov. 

Du hanterar flera projekt parallellt och trivs med att förankra och kommunicera till projektets alla intressenter. Du vågar testa nya grepp för att driva arbetet framåt!

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning eller dokumenterad arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt erfarenhet av att driva stora projekt kopplat till IT eller digitalisering. Meriterande är om du har erfarenhet av agilt arbetet och du förstår definitivt vikten av kommunikation. 

Som person är du självständig, modig och kommunikativ. Du har lätt för att samarbeta. För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet. Vi hoppas att du håller med!

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Elin Johansson
054-5401866

Cecilia Ångman
054-5403606