Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Vikarie i Matematik och Engelska

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Beskrivning

Vålbergsskolan är en F-9 skola belägen i västra delen av Karlstad kommun. Vi har nära till fin natur och idrottsanläggningar som simhall och ishall. På skolan går cirka 500 elever.
Vi söker en driven, prestigelös och samarbetsinriktade vikarie till årskurs 7-9 som är behörig i
matematik, samt engelska och som har fokus på att utveckla och arbeta för att gynna elevernas lärande.

Arbetsuppgifter

Som vikarie på Vålbergsskolan kommer du att undervisa i flera klasser. Du kommer också tillsammans med en kollega att vara mentor i en av våra klasser. Du ingår i ett arbetslag där det kollegiala lärandet sätts i fokus och samarbete mellan lärare i arbets- och ämneslag är en grundförutsättning. Som lärare på Vålbergsskolan förväntas du ha en aktiv roll i elevhälsoarbetet av främjande och förebyggande art med fokus på tillgängliga lärmiljöer av fysisk-, pedagogisk-, och social art samt arbete med skolnärvaro

Kvalifikationer

Du är legitimerad och behörig lärare i matematik och engelska för årskurs 7-9. Eller ha annan utbildning och erfarenhet som bedöms lämplig för uppdraget. Behörighet i fler ämnen är meriterande. Du ska vara flexibel, lugn, ha god samarbetsförmåga och vara duktig på att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare samt ha ett stort intresse för barn och ungdomars lärande.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningen är ett vikariat som sträcker sig över vårterminen -22, med eventuell möjlighet till förlängning. Rekrytering kan komma att ske löpande.För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Tidsbegränsad till

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Björn Odot Andersson
054-5403741