Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Medarbetare till Resurspoolen Funktionsstöd

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sverige. I förvaltningen arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Vård- och omsorgsförvaltningen, Funktionsstöd, FS Enhet 9

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sverige. I förvaltningen arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso-och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Beskrivning

Är du intresserad av ett utmanande och varierande arbete med stort utrymme för personlig utveckling i din yrkesroll? Ser du utmaningar i svårigheter? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Vi söker just nu sju Stödassistenter till vår nystartade Resurspool. Som stödassistent inom Resurspoolen kommer du arbeta mot alla verksamhetsområden inom Funktionsstöd, inklusive personlig assistans som utförs i kommunal regi och privat regi. Därtill kan arbete förekomma i enskilda kundärenden inom hemtjänst och vårdboende.

Arbetsuppgifter

Du har blandad tjänstgöring dag, kväll, jour, vakennatt och helger. Bilaga J tillämpas. Som stödassistent i Resurspoolen arbetar du utifrån tillgänglighetstid där du lägger dig tillgänglig för jobb. Ensamarbete förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat utbildning, exempelvis vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta med personer med särskilda behov. Det är ett krav att du har kunskap om, samt erfarenhet från liknande arbete.
Du har förmåga att hantera utåtagerande beteende utifrån ett lågaffektivt förhållningssätt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet, lösningsfokus och initiativförmåga är mycket viktiga egenskaper. Du har ett professionellt förhållningssätt och förmåga att samverka med den enskilde, anhöriga, kolleger och andra för arbetet viktiga professioner.
Du bör kunna vara flexibel i din tillgänglighet.

Datavana och körkort är ett krav.

Innan bekräftad anställning efterfrågar vi utdrag ur belastningsregistret.

Övrigt

Intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningsperioden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden löpt ut.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

omgående efter överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Chris Baldebo
054-540 57 08