Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Timvikarier till Funktionsstöd

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sverige. I förvaltningen arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell vård och omsorg med människan i fokus.

Beskrivning

Vi söker nu dig som vill arbeta som timvikarie hos Funktionsstöd. Vi söker dig som vill stödja människor utifrån deras individuella behov och trivs med ett omväxlande arbete.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en lämplig utbildningsbakgrund såsom exempelvis omvårdnadsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller pedagogisk utbildning av något slag. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande. Du har erfarenhet av att arbeta med personer med särskilda behov. Du har förmåga att hantera utåtagerande beteende utifrån ett lågaffektivt förhållningssätt.

Arbetspassen är förlagda veckans alla dagar och kan vara såväl dag, kväll som natt samt helger. Bilaga J tillämpas.
Du ska ha fyllt 18 år.

Vem är du?

Vi söker dig som har kunskap, intresse och förståelse för människor med funktionsnedsättning.
Som person är du en trygg, stabil och flexibel person samt en förmåga att se möjligheter. Arbetet inkluderar både ensamarbete och i grupp vilket innebär att det är viktigt att du är självgående och tar eget initiativ i arbetet, men också har lätt för att samarbeta med andra.
I din roll är kommunikation är en viktig del av arbetet och därför krävs att du har mycket god svenska i både tal och skrift. Du har en god datavana samt körkort är ett krav inom vissa områden.

Vår gemensamma värdegrund ställer krav på ett professionellt och medmänskligt bemötande i kontakten med våra kunder och anhöriga, vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Innan bekräftad anställning efterfrågar vi utdrag ur belastningsregistret.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning

Deltid

Tillträdesdatum

omgående efter överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

5

Kontaktperson

Bengt Janson
054-540 65 48