Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Speciallärare i Matematik

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Beskrivning

Mariebergsskolan är en högstadieskola med drygt 400 elever i årskurserna 7-9. Skolans elevunderlag representerar ett tvärsnitt av vårt samhälle och på skolan arbetar ungefär 50 personal. Vi är en skola att vara stolt över med hög trivsel bland elever och personal. 

Vi söker drivna, prestigelösa och samarbetsinriktade medarbetare som har fokus på att utveckla och arbeta för att gynna elevernas lärande.   

 

Arbetsuppgifter

Som speciallärare på Mariebergsskolan kommer du att ingå i skolans elevhälsoteam som också är ditt arbetslag där det kollegiala lärandet och samarbete mellan elevhälsans professioner råder.

Nära samarbete mellan elevhälsan, lärare och övriga kollegor är en grundförutsättning i ditt arbete där eleverna sätts främst. Du förväntas ha en aktiv roll på skolan när det gäller elevhälsoarbete av främjande och förebyggande art med fokus på lärmiljöer. Du kommer, i samarbete med skolans nuvarande speciallärare, undervisa elever genom stödverksamhet i klass, olika konstellationer av mindre undervisningsgrupper och individuellt. Du deltar även i planering och utvärdering av skolans stödinsatser samt kartläggningsarbete.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig speciallärare med specialisering mot matematik. Behörighet eller tidigare erfarenhet av undervisning i åk 7-9 i matematik är meriterande. Du ska vara flexibel, lugn, ha god samarbetsförmåga och vara duktig på att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare samt ha ett stort intresse för barn och ungdomars lärande.För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse. Tjänsten gäller under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Katarina Holmberg
054-5403373

Christine Henningsson
054-5403821