Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Sjuksköterska hälso- och sjukvård

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Vård- och omsorgsförvaltningen är en förvaltning med fokus på utveckling och nytänk, vilket bland annat syns genom att vi är utsedda till modellkommun för välfärdsteknik inom Sverige. I förvaltningen arbetar runt 2 000 medarbetare inom vårdboenden, trygghetsboenden, hemtjänst, funktionsstöd, hälso- och sjukvård samt på vårt biståndskontor. Det är viktiga jobb där vi gör skillnad på riktigt. Vårt mål är att alltid ge professionell personcentrerad vård och omsorg.

Beskrivning

Nu bemannar vi upp och söker dig som är erfaren sjuksköterska/distriktssköterska som förstärkning till våra sjukskötersketeam i Karlstad! (För dig som är nyutexaminerad: Vi söker nya traineer också)

Utöver ett härligt gäng med kollegor erbjuder vi bra utvecklingsmöjligheter, medarbetarförmåner som flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Arbetsuppgifter

Du erbjuds ett varierande och stimulerande arbete i en central och ansvarsfull roll i hälso-och sjukvårdsarbetet med våra kunder. Kunderna som är Karlstadbor från sju år och uppåt finns inom ordinärt boende, vårdboende, trygghetsboende eller funktionsstöd.

Du samverkar med kollegor och andra yrkesprofessioner i teamet runt kunden. Du medverkar också i de utvecklingsarbeten som pågår inom teamet och organisationen.

Du är patientansvarig sjuksköterska (PAS) och har huvudansvaret för övergripande planering kring kundens hälso-och sjukvårdsinsatser. Arbetsuppgifter är bland annat provtagning, injektioner, såromläggningar och läkemedelshantering. Du är även ett stöd för omvårdnadspersonalen och har en konsultativ och handledande roll i det dagliga arbetet.

Kollegorna i teamet och våra mentorer utbildar och finns som bollplank under din introduktion. Introduktionen har setts över och förlängts för att ge bästa förutsättningarna att komma in på bästa sätt i jobbet. Möt våra mentorer här!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Utbildning till distriktssköterska och erfarenhet av geriatrisk vård och/eller kommunal hälso- och sjukvård ser vi som meriterande.

För att kunna ta dig till våra kunder har du B-körkort och kan cykla.

Arbetet ställer krav på ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande enligt vår värdegrund i kontakten med våra kunder, anhöriga och samarbetspartners. Som person är du därför samarbetsinriktad, flexibel, kan arbeta självständigt samt har lätt för att kommunicera och samverka i grupp.

Övrigt

Här kan du se mer om hur det är att jobba hos oss! Urvalet kommer att starta redan under ansökningstiden och ske löpande. Välkommen att söka!

Innan erbjudande om anställning begär vi enligt vår policy att få se utdrag ur polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

8

Kontaktperson

Ewa Sandberg
054-540 58 84