Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Samordnare

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.

Beskrivning

Tingvallagymnasiet söker en Samordnare på 100%

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår många olika administrativa uppgifter men de huvudsakliga uppgifterna är att ansvara för prövningsorganisationen för både interna och externa prövare, arbeta med att skaffa platser till arbetsplatsförlagt lärande (APL) för elever på vård- och omsorgsprogrammet, arbeta med vikarieanskaffning samt att utveckla vår vikariebank, skicka rapporter till CSN och ansvara för mottagande av lovskola.  

Då skolan utgör en verksamhet som är i ständig förändring så innebär det också att arbetsuppgifterna kan variera över tid. Arbetet innehåller många kontakter med så väl personal och elever samt externa.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet av administrativt arbete, gärna från gymnasieskola. Goda kunskaper i officepaketet är ett krav. Kunskaper i Extens är meriterande.

Du är en person som är:

  • Drivande, tar egna initiativ, självgående och får saker gjorda
  • Organiserad, systematisk och strukturerad och noggrann
  • Social och tycker om att ha kontakter med många olika människor och du gillar att ha många bollar i luften
  • Bra på samarbete
  • Flexibel
  • Lösningsfokuserad och gärna antar utmaningar
  • Duktig på att uttrycka dig väl i tal och skrift

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträdesdatum

20220201 eller efter överenskommelse.

Ansök senast

Antal arbetstillfällen

1

Kontaktperson

Anne-Maj Kihlstrand
054-5401627