Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)

Timvikarier till städservice

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.

Serviceavdelningens uppdrag är att erbjuda intern service med hög kvalitet. Städservice utför lokalvård och tillsammans är vi stolta över att bidra till rena och fina lokaler för våra kommunala verksamheter. 

 

Arbetsuppgifter

Vill du bli en av våra engagerade och duktiga lokalvårdare inom städservice? Vi söker just nu timvikarier där du tillsammans med dina kollegor utför städning på bland annat kommunens skolor, äldreboenden, gymnastikhallar, bibliotek och kontor. Hos oss får du ett betydelsefullt jobb där du genom att hålla hög kvalitet skapar en god inomhusmiljö för kommunens medborgare och anställda. Var du vikarierar beror på var behoven finns för dagen och det förväntas att du kan jobba inom hela Karlstads kommun. Du kommer vanligtvis arbeta dagtid under måndag till fredag men arbetet kan även innebära arbetstider på kvällar och helger. Vi söker även dig som enbart önskar att jobba helger. Anställningen är alltså en behovsstyrd timanställning, inledningsvis tre månaden men med möjlighet till förlängning.

 

Kvalifikationer

Städservice är kvalitets- och miljöcertifierade vilket innebär att vi jobbar med tydliga rutiner, arbetslistor och ständiga förbättringar. Som ett led i det jobbar och kommunicerar vi mycket digitalt och du förväntas därför kunna hantera verktyg som mejl, mobilappar samt på egen hand kunna söka efter information i våra verksamhetssystem. Eftersom detta blir ett viktigt arbetsverktyg så förväntas du kunna prata, läsa och ta till dig information på svenska. 

Vårt mål är nöjda kunder och för att nå dit vill vi att du har: 

  • grundförståelse för svenska i tal och skrift
  • digital kompetens enligt ovan
  • B-körkort och tillgång till egen bil

Som person är du:

  • serviceinriktad med kunden i fokus
  • kommunikativ och positiv
  • ansvarsfull, ordningsam och noggrann
  • lösningsorienterad, flexibel och kan ta egna initiativ

Har du dessutom tidigare erfarenhet från lokalvård eller städ- eller annan serviceutbildning ser vi som meriterande.

När du börjar kommer du att få en grundläggande introduktion i våra städmetoder och arbetssätt. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning

Deltid

Tillträdesdatum

Löpande rekrytering med tillträde enligt överenskommelse.

Ansök senast

Referensnummer

TFN/2021:5391

Antal arbetstillfällen

5

Kontaktperson

Nebojsa Petrovic
054-540 6908